Ik ben Lisa

L.M.T. Photography komt voort uit mijn initialen. Als trotse dochter van een professioneel fotograaf, kreeg ik mijn oog voor fotografie tegelijk met mijn naam.

Een foto van Lisa Tiggeler. Ze staat in het midden van een Amsterdamse brug met een gracht op de achtergrond.

Kwalitatieve foto’s die een verhaal vertellen

De mooie momenten die je samen beleeft hebben vaak zo veel betekenis. Het vastleggen daarvan is waardevol.

Ik sta ervoor om je deze momenten en het gevoel dat je had, te laten herbeleven. Zo raak je die herinnering nooit meer kwijt.

Een persoonlijk en effeciënt proces

Kennismaking

Tijdens een online kennismaking leren wij elkaar kennen en bespreken wij jouw wensen. Zo weet jij of je mij op jouw event wil uitnodigen.

Het evenement

Het is zover! Ik ben minimaal 30 minuten van tevoren aanwezig om de laatste zaken door te nemen en mij voor te bereiden.

Editen

Ik heb de mooiste momenten van jouw evenement vastgelegd en voor mij begint nu het echte werk: de bewerking. Binnen de afgesproken termijn ontvang je de foto's van mij.

Waarom eventfotografie?

Tijdens evenementen bloeien mensen op, zien ze er op hun best uit en beleven zij de mooiste momenten.

Ik heb makkelijk aanspraak en vind het leuk om elke keer met nieuwe mensen in contact te komen. En niet te vergeten, de gezelligheid! De nieuwe verhalen en gesprekken geven mij ontzettend veel vreugde en plezier.

Wat de setting ook is, ik meng me gemakkelijk in de groep en zal een echte toevoeging zijn aan jouw evenement (als jij dat wilt natuurlijk).

Welk moment mag ik voor jou vastleggen?

Neem contact op